Le premier jour à Montpellier - Reisverslag uit Montpellier, Frankrijk van Kyra Smeets - WaarBenJij.nu Le premier jour à Montpellier - Reisverslag uit Montpellier, Frankrijk van Kyra Smeets - WaarBenJij.nu

Le premier jour à Montpellier

Door: kyrasmeets

Blijf op de hoogte en volg Kyra

01 September 2011 | Frankrijk, Montpellier

Bonsoir!
Vanochtend nog in alle stress de laatste spulletjes ingepakt en geregeld. En nu, zoveel uren later, veilig aangekomen in Montpellier. Het is allemaal nog heel onwerkelijk!
We zijn om 4uur met twee auto's vertrokken uit Geleen. Mijn 4 beste vriendinnen zijn met ons mee gegaan om me uit te zwaaien. Super lieve foto met een prachtig frans opschrift gekregen en heel symbolisch een 'Good Luck' ballon opgelaten! Eenmaal in Charleroi (Brussel) aangekomen, hebben we samen gegeten en toen zijn mama en ik door de douane gegaan. Afscheid nemen was wel even lastig!
Na anderhalf uur vliegen waren we in Montpellier, we hebben toen de eerste de beste taxi gebracht die ons naar het hotel heeft gebracht. Nadat we geinstalleerd waren en even geskyped hadden zijn we nog wat gaan drinken op Place de la Comedie (het centrum van Montpellier).
Liefs,
Marjo & Kyra

• 02 September 2011 - 07:58

Marie-Louise:

Goeiemorgen Marjo en Kyra, of Bonjour!

Zo, een nachtje al in een zonnig Montpellier geslapen!

Ik wil nog wel iets in het frans schrijven maar helaas:" je ne trouve pas la bonne traduction".

Daarom heel veel groetjes vanuit Geleen,

Liefs, Marie-Louise.

• 02 September 2011 - 09:41

José En Jos:

Kyra en Marjo,
    Gelukkig is de reis goed verlopen.
    Ook goed geslapen de eerste nacht en geniet nu maar even met mama van de zonnige stad!
    Dan ben je maandag goed uitgerust om te beginnen.
    Alleen blijft het nog even spannend hoe het is bij die mevrouw.
    Veel succes, en marjo goede reis terug.
    José en Jos.

• 02 September 2011 - 12:06

Merel:

Super dat de reis goed verlopen is.
    Nu lekker genieten!

Have Fun meis!

Liefs,

Merel

• 02 September 2011 - 19:29

Hallo Kyra En Marjo:

Het is erg leuk om te lezen hoe je eerste dag is verlopen, hopelijk ga je er een mooie en leerzame tijd van maken en zal je goed ontvangen worden in je gastgezin.
    Groetjes en zal je zeer zeker blijven "volgen"

MIA en JEU

• 03 September 2011 - 16:02

Kyra Smeets:

Bedankt voor jullie leuke reacties! Ik vind het heerlijk om ze te lezen!

Verslag uit: Frankrijk, Montpellier

Kyra

Hola! Ik ben Kyra Smeets, 18 jaar. Ik heb in juni 2011 mijn atheneum diploma behaald en heb besloten om een Gap Year in te lassen. Ik ga 6 weken naar Montpellier om een intensiever talencursus Frans te volgen en daarna nog 4 maanden naar Londen om het Cambridge Certificate te halen.

Actief sinds 16 Aug. 2011