London, update - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kyra Smeets - WaarBenJij.nu London, update - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kyra Smeets - WaarBenJij.nu

London, update

Door: kyrasmeets

Blijf op de hoogte en volg Kyra

15 Mei 2012 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hi!
Zo, misschien wordt het na ongeveer een maand toch wel eens tijd voor een nieuw weblog.
In het kort, wat heeft me de afgelopen weken bezig gehouden?
Ik heb veel bezoek gehad. Renske, Iza en Merel zijn langs geweest en morgenavond ga ik Niki en Kayra van de trein halen. dus dat is wel gezellig. Het is wel allemaal heel vermoeiend.
Verder is Florian (mijn Duitse huisgenoot) vertrokken. Jammer, ik mis hem wel. Ik heb namelijk erg weinig contact met de andere huisgenoten, of beter gezegd geen. Verder zijn Andressa & Mario al vertrokken. Ook doe ik nu vrijwilligerswerk. Vandaag heb ik een concert georganiseerd. Er kwam een oudere man langs om een gitaarconcert te geven. Negen patienten hebben hier aan deelgenomen, ze genoten er zichtbaar van. Hij zong allemaal van die oude engelse klassiekers, erg leuk! Veel oudjes konden meezingen, super! Er was ook een echtpaar, hij wilde de hele tijd haar hand vasthouden, hoe ontroerend..
Eens kijken, vanavond ga ik voor Hester koken dus dat wordt hilarisch, haha.
Ik zal zo snel mogelijk proberen om nog eens wat nieuwe foto's te posten!
Hoe gaat het in NL? Nog interessante nieuwtjes? En voor de examenkandidaten: SUCCES!
Heel veel liefs uit Londen,
Kyra

• 21 Mei 2012 - 20:16

Marlies En Funs:

Hoi Kyra.
    Wat leuk om weer eens wat over je te lezen wat je gedaan hebt .
    Na al deze drukte krijg je nu wat meer tijd voor je zelf en ook voor je studie. Nog een paar weken en dan heb je toch examen? Geniet er nog van en veel succes met je examen.
    groetjes Marlies en Funs.

• 01 Juni 2012 - 19:37

Mia En Jeu:

Hallo Kyra
    Heb weer even je weblog gelezen, nog altijd even druk bezig en veel bezoekjes gehad.
    We hebben met de kinderen en kleinkinderen een heel leuk hemelvaartsweekend gehad in Zoutelande. Jeu en ik gaan a.s. zondag naar Cadsand in Zeeland op de camping. Wij blijven de maand juni,volgend jaar komen we je zeker opzoeken in Middelburg.
    We wensen je heel veel succes met je examen en dan zien we je binnenkort weer in Geleen.
    Nogmaals heel veel groetjes en geniet de laatste weken in London

MIa en Jeu

• 13 Juni 2012 - 13:37

Renske:

Het is dat ik ben langs geweest, anders dacht ik dat je al ergens in de greppel lag

Verslag uit: Verenigd Koninkrijk, Londen

Kyra

Hola! Ik ben Kyra Smeets, 18 jaar. Ik heb in juni 2011 mijn atheneum diploma behaald en heb besloten om een Gap Year in te lassen. Ik ga 6 weken naar Montpellier om een intensiever talencursus Frans te volgen en daarna nog 4 maanden naar Londen om het Cambridge Certificate te halen.

Actief sinds 16 Aug. 2011