Short message! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kyra Smeets - WaarBenJij.nu Short message! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kyra Smeets - WaarBenJij.nu

Short message!

Door: kyrasmeets

Blijf op de hoogte en volg Kyra

24 Februari 2012 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hello!
Even een heel kort berichtje. Ik heb net een email gekregen van de Roosevelt Academy (University College) Middelburg.. ..ACCEPTED!
YES, het is gelukt! Ik ben echt super blij!

Nog iets anders, ik ben net in Camden town geweest en heb gewoon een winkel gevonden waar ze allerlei dingen verkopen met mijn naam erop. Wel verkeerd gespeld maar toch. Truien, shirtjes, van alles. Echt super sjiek. Ik heb nu een shirt gekocht met een Volkswagen bus erop en mijn naam. Ik post een foto!

Dit is 'My lucky day'!

We gaan vanavond uit dus dan kan ik het mooi vieren!

Liefs

Ps. de rest van de verslagen kom nog!

• 24 Februari 2012 - 16:58

Denise OdK:

Super vet man! ;D Ben echt heel blij voor je! Dan ga je komend jaar dus beginnen?! :P Wajoww!

• 24 Februari 2012 - 18:23

Marie-louise:

Kyra, geweldig!
    Proficiat en ga dit vanavond maar eens goed vieren!
    We vinden het heeeeel fijn voor je!
    Veel liefs, XXX

• 24 Februari 2012 - 18:25

Carla:

Congratulations!
    Go girl go.....

• 24 Februari 2012 - 18:32

Wendy:

Gefeliciteerd!! Super dat het gelukt is! Dat geeft een leuk vooruitzicht! Groetjes wendy, harold en tygo

• 24 Februari 2012 - 19:06

Leontine:

heeyy Kyra

Gefeliciteerd! (ook van de rest hier haha)
    Super vet dat je bent toegelaten! :)

xxx

• 24 Februari 2012 - 20:42

José & Jos:

Van harte gefeliciteerd met je aanstelling in Middelburg.!!Echt Super!!!
    Nu deze spanning weg is maakt het de rest van je studie wat makkelijker.
    Nog veel plezier.

• 24 Februari 2012 - 20:50

Fam. Lardenoye:

hallo Kyra,

Zo te lezen heb je het goed naar je zin. Van harte gefelictieerd dat je bent aangenomen in Middelburg.

Iedereen van de familie lardenoye

• 25 Februari 2012 - 09:45

Lidwien Meijer:

Lieve Kyra,

Zojuist pas alles van je kunnen lezen. Wat een supergoed nieuws uit Middelburg! Ik denk dat je daar echt op je plaats bent. Nadat je straks helemaal gewend bent aan het bruisende Londen zal het wel weer even een overgang zijn naar het kleine Middelburg. Renske komt net duf uit haar bed. Leuk!!!!! was haar reactie (moet nog even goed doordringen, denk ik). Fijn te lezen dat de begrijpelijke eerste eenzaamheidsgevoelens inmiddels al weer verdwenen zijn. Je ziet en weet inmiddels dat je uiteindelijk altijd weer mensen treft waar het mee klikt en waar je je fijn bij voelt. Ik merk ook al dat je je daar niet gaat vervelen. Geniet maar lekker van al het leuke dat Londen te bieden heeft. Middelburg is immers "binnen"...... Veel succes met alles. Veel liefs, Lidwien

• 25 Februari 2012 - 21:16

Marlies En Funs:

Hallo Kyra,
    Geweldig dat je bent aangenomen in Middelburg. dat als eerste reactie.
    Wij zijn inmiddels weer bijgelezen na onze korte vakantie die ook super leuk was met onze zonen, schoondochters en Tygo natuurlijk.
    Zo te lezen gaat het je goed in Londen. Je hebt nu weer contacten met medestudenten en hopelijk, nee we zijn er vast van overtuigd dat je die straks ook weer krijgt als je huidige "vrienden" vertrokken zijn. Maar dat lezen we dan uiteraard weer.
    Je spagetti ziet er overigens best smakelijk uit en komen wij nog wel eens proeven.
    Ben je nog naar het Franse meisje geweest van dat restaurant?

Succes verder en vooral genieten!!!

groetjes en liefs Marlies en Funs bisou!!

• 26 Februari 2012 - 20:30

Danielle Bollen:

Hoi Kyra,

War een super goed nieuws! Van harte gefeliciteerd hoor; this one is in the pocket....
    Leuk om al je verslagen te lezen, zo krijgen we toch echt een goed beeld van je dagen, alle mensen die je ontmoet, wat je zoal doet en ook leuk om te lezen wat je zoal eet :).

Heel veel groetjes van ons allemaal en een poot van Sammie

• 01 Maart 2012 - 21:53

Lotte:

Gefeliciteerd, super geweldig tof haha! Ik ben even al je verslagen aan het lezen, lag alweer achter! XXX