Vandaag - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kyra Smeets - WaarBenJij.nu Vandaag - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kyra Smeets - WaarBenJij.nu

Vandaag

Door: kyrasmeets

Blijf op de hoogte en volg Kyra

21 Februari 2012 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hoi!
Gisteravond na het eten klopte Florian (die Duitse jongen van een paar deuren verder) op de deur. Hij vroeg zich af hoe mijn interview was gegaan. Echt leuk! Hij vertelde dat hij nog even naar Camdon Town ging om boodschappen te doen, als ik niets beters te doen had dan konden we daarna misschien wat kletsen. Gezelllig! Dus rond half negen stond hij weer aan de deur. We hebben de hele avond in de keuken gepraat. Dat was wel heel gezellig. Je merkt dus dat hij ook wel behoefte heeft aan een praatje.

Zo, alweer een nieuwe dag. Ik heb echt een heerlijke dag gehad.

Ik heb uiteraard gewoon school gehad vandaag, van kwart voor negen tot twaalf. We hadden vandaag een nieuwe leerling in de klas. Drie keer raden waar ze vandaan kwam.. Kelly uit Brabant. Echt super grappig. Ze zit nog in zes atheneum en had vanwege haar vervolgopleiding besloten om een weekje naar Londen te komen en Engelse les te volgen. Ze had nog geen Nederlander gezien en was dus heel verbaasd toen ik Nl tegen haar begon te praten.

Na school had ik met Rachel ( Brazilië ) afgesproken om naar Abbey Road te gaan. Ze was daar nog niet geweest en wilde daar wel nog graag heen. Ik ben daar vorige week al geweest maar dat geeft niet. Ik heb vier maanden de tijd om alles te zien dus dan kan ik best iets twee keer zien. Zodoende hadden we afgesproken om samen te gaan.
Met veel moeite de foto's genomen. Het is namelijk een drukke weg, dus om dan het zebrapad over te lopen, stil blijven staan, foto maken. Ja, dat is nogal lastig.

Wat we daarna zouden gaan doen was eigenlijk niet gepland. Rachel had nog een aantal dingetjes die ze graag nog wilde zien, zoals bijvoorbeeld Covent Garden. Dat leek me wel een goed idee. Ik was daar al eens geweest, heel lang geleden en kon me herinneren dat dat toen wel erg leuk was! Zo gezegd, zo gedaan.

Metro genomen naar Covent Garden, hier hebben we in een gezellig cafétje wat gegeten & gedronken. Na een tijdje door Covent Garden gelopen te hebben, bleek dat er achter Covent Garden de 'Jubilee market hall' lag. Uiteraard hebben hier ook een rondje gemaakt. Rond half 4 hadden we het wel gezien.

We besloten om terug te gaan naar Camdon Market (daar waren we gisteren al geweest). Ik had er niet veel van gezien omdat ik al eerder naar huis was gegaan. Camdon Market, is echt heel leuk & en Rachel moest nog wat cadeautjes kopen. Het was net een doolhof. Ik was echt totaal gedesoriënteerd (niet dat ik nu zo'n geweldig gevoel voor richting heb, maar toch). Het was wel echt heel erg leuk met Rachel. We hebben een super middag gehad! Het is ontzettend jammer dat ze dit weekend weggaat. Ik ga haar nog missen!

Er bestaat een kans dat ik na het weekend even eenzaam ben. Omdat Taina & Rachel dan allebei weg zijn. Taina blijft wel nog twee weken in Londen maar gaat in die twee weken een paar dagen door Europa trekken. En sowieso, als ze niet meer naar school komt is het sowieso anders.

Rond half zes was ik thuis. Ik heb weer overheerlijke spaghetti gemaakt. Ik zal een foto uploaden van de 'Spaghetti à la Kyra'.

Ik heb al plannen voor morgen. Morgen ga ik namelijk met Andressa & Lucas (en misschien nog andere leerlingen van onze klas, maar dat weet ik niet) naar Madame Tussaud.

Oja, en zaterdag heb ik met Rachel afgesproken om naar de wisseling van de wacht te gaan en weer naar Notting Hill.

Goed, dat was het weer voor nu. Thanks a lot voor al die leuke reacties. Ik vind het heerlijk om te lezen!

Heel veel liefs,
Kyra

• 21 Februari 2012 - 20:30

Mama:

Hoi Kyra, wat snel!!! Je dacht zeker: laat ik maar bij blijven dan hoef ik niet zo'n lange verhalen te schrijven. Jammer dat die twee meisjes inderdaad weggaan. Maar misschien heb je dan toch al weer wat andere contacten, b.v. van de mensen waar je morgen mee op stap gaat.

Dikke kus, mama

• 21 Februari 2012 - 20:56

Manouk:

Hoi Kyra! Met veel plezier lezen we jouw verhalen. We zijn vandaag weer eens in een zonnig Middelburg geweest, wat is het toch een leuke stad! Hopelijk gaat het je lukken. Veel succes verder en veel lieve groetjes van ons!

• 23 Februari 2012 - 09:17

Wendy:

Hoi hoi wat leuk om weer al je enthouiaste verhalen te lezen!! Fijn dat je het zo naar je zin hebt! En dat je mischien heel even eenzaam bent zal wel maar heel kort zijn want je leert vast weer snel andere leuke mensen kennen! Heel veel plezier!! Groetjes wendy, harold en knuffel van tygo